Profiilikuva

Tee Spotifysta kuvankaunis!

Voit muuttaa Spotify-profiilikuvasi koska tahansa.

1. Napsauta Spotify-käyttäjätunnustasi työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa.
  2. Vie osoitin nykyisen profiilikuvasi päälle ja valitse Muuta.
  3. Valitse haluamasi kuva (tiedoston on oltava .jpeg-muodossa, ja sen maksimikoko on 4 Mt).

Huomautus: Varmista, ettei kuvasi loukkaa tekijänoikeuksia, tavaramerkkejä tai kenenkään henkilökohtaisia oikeuksia. Lisätietoa on soittolistojen kuvaohjeissa

Kuvan poistaminen

1. Vie osoitin nykyisen profiilikuvasi päälle ja valitse Muuta.
  2. Napsauta Poista

Etkö näe poistovaihtoehtoa?

Jos olet linkittänyt Spotify-tilisi Facebookiin, oletusprofiilikuvanasi on Facebook-profiilikuvasi. Voit joko muuttaa profiilikuvasi yllä olevien ohjeiden avulla tai poistaa kuvan kokonaan katkaisemalla yhteyden Facebookiin:

1. Napsauta työpöytäsovelluksen oikeassa yläkulmassa  > Asetukset
  2. Valitse Sosiaaliset asetukset -kohdasta KATKAISE YHTEYS FACEBOOKIIN

Muutokset astuvat pian voimaan.

Huomautus: Jos olet luonut tilisi Facebookin kautta, Facebook-profiilikuvan poistaminen ei ole mahdollista. Lisätietoa on artikkelissa Haluan käyttää Spotifyta ilman Facebookia.