Millä laitteilla voin kuunnella Spotifyta?

Älä sido Spotifyta vain yhteen laitteeseen!

Voit ladata sovelluksen monenlaisille tietokoneille, puhelimille ja tableteille. Tarkista järjestelmävaatimuksista, onko laitteesi yhteensopiva.

Voit kuunnella Spotifyta myös pelikonsoleilla, kaiuttimilla, televisioilla, älykelloilla, autoissa ja muilla laitteilla.

Spotify Everywhere -sivustolta löydät lisää yhteensopivia laitteita. Voit myös lähettää musiikin laitteesta toiseen Spotify Connectin tai Bluetoothin välityksellä.

Voinko kuunnella usealla laitteella samaan aikaan?

Voit olla kirjautuneena Spotifyhin niin monella laitteella kuin haluat asetuksia säätämättä, mutta voit kuunnella sisältöä vain yhdellä laitteella kerrallaan.

Huomautus: Jos aloitat toiston toisella laitteella, toisto keskeytyy ensimmäisellä laitteella. Jos haluat jakaa Premiumin muiden kanssa, tutustu Perhe-Premiumiin.

Offline-laitteet

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit ladata musiikkia ja podcasteja offline-kuunteluun jopa viidelle laitteelle kerrallaan.

Jos haluat ladata musiikkia kuudennelle laitteelle, sinulla on kaksi vaihtoehtoa:

• Kun lataat musiikkia kuudennelle laitteelle, se laite, jossa on vanhimmat lataukset, poistuu automaattisesti offline-laitteidesi luettelosta. Kyseisen laitteen kappaleet eivät sen jälkeen ole kuunneltavissa offline-tilassa.
  • Ennen kuin lataat musiikkia kuudennelle laitteelle, poista jokin laite manuaalisesti offline-laitteidesi luettelosta. Kyseisen laitteen kappaleet eivät sen jälkeen ole kuunneltavissa offline-tilassa.
Päivitetty viimeksi 06. marraskuuta 2019