Maa-asetukset

Oletko lähdössä ulkomaille? Pakkaa Spotify mukaasi!

Spotify Free

Lisenssisyistä johtuen Free-käyttäjät voivat kuunnella Spotifyta ulkomailla korkeintaan 14 päivää kerrallaan.

Näin voit vaihtaa maa-asetukset vastaamaan oleskelumaatasi:

1. Kirjaudu tilisivullesi
  2. Napsauta MUOKKAA PROFIILIA
  3. Vieritä alaspäin kohtaan Maa ja valitse uusi maa pudotusvalikosta.
    Huomautus: Uusi maa näkyy listalla vain, kun olet kyseisessä maassa.
  4. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Huomautus: Musiikin saatavuus vaihtelee maan mukaan.

Voit myös päivittää Premiumiin, jolloin voit kuunnella musiikkiasi missä vain niin pitkään kuin haluat maa-asetuksia muuttamatta.

Spotify Premium

Jos sinulla on Premium-tilaus, voit käyttää Spotifyta kaikkialla maailmassa niin kauan kuin haluat.

Jos kuitenkin muutat pysyvästi toiseen maahan, sinun on päivitettävä tilisi. Alla on tarkemmat ohjeet tilaustyypin mukaan.

Huomautus: Lisenssisyistä johtuen maksutapa on päivitettävä sellaiseen, joka on myönnetty uudessa kotimaassasi.

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Tilaus
  3. Valitse PÄIVITÄ.
  4. Anna maksutietosi. Varmista, että valitset sellaisen maksutavan, joka on myönnetty uudessa kotimaassasi. Sinut ohjataan sen jälkeen muuttamaan tilisi maa-asetukset.
  5. Uusi maa otetaan huomioon asetuksissa tilauksen seuraavana veloituspäivänä.

Huomautus: Musiikin saatavuus vaihtelee maan mukaan.

Huomautus: Musiikin saatavuus vaihtelee maan mukaan.

1. Ota yhteyttä yritykseen, jonka kautta tilaus on tehty, ja peru tilaus.
    Huomautus: Spotify ei voi auttaa sinua tässä asiassa, sillä kyseinen yritys vastaa tilauksestasi ja siihen liittyvistä maksuista.
  2. Odota, kunnes tilauksesi palautuu Free-tasolle kuluvan laskutuskauden päättyessä.
  3. Kirjaudu tilisivullesi
  4. Napsauta MUOKKAA PROFIILIA
  5. Vieritä alaspäin kohtaan Maa ja valitse uusi maa pudotusvalikosta.
    Huomautus: Uusi maa näkyy listalla vain, kun olet kyseisessä maassa.
  6. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Valmista tuli! Kun olet valinnut maan, johon haluat siirtää tilisi, tee uusi Premium-tilaus.

Huomautus: Maksutapasi maan täytyy olla sama kuin Spotify-profiilillesi määritetty maa, jotta voimme varmentaa sijaintisi.