Profiilin muokkaus

Ota Spotify-henkilöllisyytesi haltuun! Lue alta, miten voit muokata julkista profiiliasi ja meille antamiasi henkilötietoja.

Vinkki: Huolestuttaako, kuka tietojasi lukee? Spotifylle antamasi tiedot -artikkelista saat tietää, missä tietosi näytetään ja miten voit muokata yksityisyysasetuksiasi.

Julkisen profiilin muokkaus

Missä musiikkini sijaitsee?

Voit säilyttää kokoelmaa omista kappaleista, albumeista, videoista, podcasteista ja radioasemista Oma musiikki / Oma kirjasto -osiossa. Julkisessa profiilissasi näytetään vain julkiset soittolistat, äskettäin kuuntelemasi musiikki sekä seuraamasi artistit.

Henkilötietojen muokkaus

Tilisivulla voit muokata esimerkiksi seuraavia rekisteröitymisen yhteydessä meille antamiasi henkilötietoja:

• sähköpostiosoite
  • syntymäaika
  • sukupuoli
  • postinumero
  • maa
  • salasana
  • ilmoitusasetukset.

Vinkki: Tilisivulla voit muokata kätevästi kaikkia tilisi ominaisuuksia henkilötietojen lisäksi. Voit muun muassa tarkastella tai muokata tilauksesi tilaa, tutustua kuitteihin, palauttaa poistettuja soittolistoja sekä hallita Spotifyhin yhdistämiesi muiden palveluiden sovelluksia.

Miten voin vaihtaa Perhe-Premium-tilaukseni osoitteen?

Saat lisätietoja osoitteesta ja Perhe-Premiumista täältä.