Tilin luominen

Ei jonoja, ei pääsymaksuja eikä rannekkeita. Spotifyhin liittyminen on helppoa ja vaivatonta.

Luomalla Spotify-tilin pääset käyttämään maksutonta Free-palvelua. Hankkimalla Premiumin saat käyttöösi useita mahtavia lisäominaisuuksia.

Vinkki: Jotta kaikki musiikkisi ja tilauksesi pysyisivät yhdessä paketissa, suosittelemme luomaan vain yhden tilin. Tutustu ohjeisiimme, joiden avulla löydät kaikki mahdolliset tilisi.

Sähköpostiosoitteella rekisteröityminen

1. Siirry osoitteeseen Spotify.com/signup.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi.
  3. Vahvista se kirjoittamalla se uudelleen seuraavaan kenttään.
  4. Valitse salasana.
  5. Jos haluat tehdä tilistä omannäköisesi profiilinimellä, kirjoita valitsemasi nimi Millä nimellä haluat itseäsi kutsuttavan -kenttään.
    Huomautus: Profiilinimeä ei voi käyttää sisäänkirjautumiseen.
  6. Täytä muut tiedot.
  7. Napsauta REKISTERÖIDY.

Onko sähköpostiosoite jo käytössä?

Yhdellä sähköpostiosoitteella voi luoda vain yhden Spotify-tilin. Jos saat tämän ilmoituksen rekisteröitymisen yhteydessä, sinulla luultavasti on jo tili.

Jos haluat kirjautua olemassa olevalle tilillesi, kirjoita sähköpostiosoitteesi salasanan palautuslomakkeeseen. Lähetämme sen jälkeen sähköpostiisi ohjeet salasanan palauttamiseen.

Facebookin kautta rekisteröityminen

1. Siirry osoitteeseen Spotify.com/signup.
  2. Valitse REKISTERÖIDY FACEBOOKIN KAUTTA.
  3. Anna Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu sisään.
    Huomautus: Laitteesi saattaa tunnistaa ja käyttää automaattisesti Facebook-tilejä, joihin on jo kirjauduttu sisään.