Tilin luominen

Ei jonoja, ei pääsymaksuja eikä rannekkeita. Spotifyhin liittyminen on helppoa ja vaivatonta.

Luomalla Spotify-tilin pääset käyttämään mainoksin tuettua ilmaispalvelua. Hankkimalla Premiumin saat käyttöösi useita mahtavia lisäominaisuuksia.

Vinkki: Jotta kaikki musiikkisi ja tilauksesi pysyisivät yhdessä paketissa, suosittelemme luomaan vain yhden tilin. Tutustu ohjeisiimme, joiden avulla löydät kaikki mahdolliset tilisi.

Sähköpostiosoitteella rekisteröityminen

1. Siirry osoitteeseen Spotify.com/signup.
  2. Anna sähköpostiosoitteesi.
  3. Vahvista se kirjoittamalla se uudelleen seuraavaan kenttään.
  4. Valitse salasana.
  5. Jos haluat tehdä tilistä omannäköisesi profiilinimellä, kirjoita valitsemasi nimi Millä nimellä haluat itseäsi kutsuttavan -kenttään.
    Huomautus: Profiilinimeä ei voi käyttää sisäänkirjautumiseen.
  6. Täytä muut tiedot.
  7. Napsauta REKISTERÖIDY.

Onko sähköpostiosoite jo käytössä?

Yhtä sähköpostiosoitetta kohden voi olla vain yksi Spotify-tili. Jos näet tämän virheviestin, antamallasi sähköpostiosoitteella on jo luotu tili.

Jos haluat päästä kirjautumaan tällä sähköpostiosoitteella luodulle tilille muttet muista salasanaasi, voit palauttaa sen salasanan nollauslomakkeen avulla.

Facebookin kautta rekisteröityminen

1. Siirry osoitteeseen Spotify.com/signup.
  2. Valitse REKISTERÖIDY FACEBOOKIN KAUTTA.
  3. Anna Facebook-tunnuksesi ja napsauta Kirjaudu sisään.
    Huomautus: Laitteesi saattaa tunnistaa ja käyttää automaattisesti Facebook-tilejä, joihin on jo kirjauduttu sisään.
Päivitetty viimeksi 27. kesäkuuta 2018