Salasanan palauttaminen

Elefanteilla on norsun muisti. Me muut voimme palauttaa salasanamme unohduksen sattuessa.

1. Siirry kohtaan salasanan palautus.
  2. Anna sähköpostiosoite ja napsauta LÄHETÄ.
  3. Saat sähköpostiisi viestin, jonka otsikko on ”Palauta salasana”.
    Vinkki: Jos et näe viestiä, tarkista roskapostikansiosi tai muut suodatetut kansiot (esim. jos käytät Gmailia, viesti voi olla Sosiaaliset verkostot- tai Tarjoukset-välilehdellä).
  4. Napsauta sähköpostin Palauta salasana -linkkiä. Uusi verkkosivu aukeaa.
  5. Kirjoita uusi salasanasi molempiin kenttiin ja napsauta LÄHETÄ.
  6. Palaa sovellukseen ja kirjaudu sisään sähköpostiosoitteella, jota käytit salasanan palauttamiseen, sekä uudella salasanalla.

Eikö ongelma ratkennut?

Jos näet virheilmoituksen ”Antamaasi sähköpostiosoitetta ei ole liitetty Spotify-tiliin”, toista edellä kuvatut vaiheet käyttämällä toista sähköpostiosoitettasi.

Vinkki: Tarkista, onko sähköposteissasi Spotifylta tulleista viestejä. Jos olet saanut Spotifylta sähköpostia, kyseinen vastaanotto-osoite on todennäköisesti liitetty Spotify-tiliin.

Jos et pääse Spotify-tiliisi liitettyyn sähköpostiin, et voi palauttaa salasanaa, joten sinun täytyy luoda uusi tili.

Toimi näin, jos salasanan palautuspyynnön lähetys onnistui, mutta et löydä sähköpostiviestiä:

• Tarkista sähköpostisi roskapostikansio.
  • Tarkista muut suodatetut kansiot (esim. jos käytät Gmailia, viesti voi olla Sosiaaliset verkostot- tai Tarjoukset-välilehdellä).

Jos et pääse Spotify-tiliisi liitettyyn sähköpostiin, et voi palauttaa salasanaa, joten sinun täytyy luoda uusi tili.

Jos saat viestin, jossa kerrotaan salasanan palautuslinkin olevan virheellinen tai jo käytetty, lähetä itsellesi uusi palautuslinkki. Älä napsauta sitä, vaan toimi näin:

1. Siirry salasanan palautus -viestiin.
  2. Napsauta hiiren oikeanpuoleisella painikkeella Palauta salasana -linkkiä ja valitse Kopioi linkin osoite.
    Huomautus:Jos napsautat vahingossa linkkiä ennen yllä mainittuja toimenpiteitä, sinun on taas lähetettävä uusi linkki.
  3. Siirry selaimeen ja avaa yksityinen selainikkuna.
  4. Liitä linkki osoiteriville.
  5. Paina Enter ja jatka.

Päivitetty viimeksi 03. heinäkuuta 2018