Käyttäjätunnuksen muuttaminen

Käyttäjätunnusta ei voi muuttaa. Katso kuitenkin napsauttamalla alla olevia otsikoita, mitä vaihtoehtoja sinulla on.

Ei kannata hätääntyä, vaikka käyttäjätunnus olisikin päässyt unohtumaan. Et tarvitse sitä kirjautumiseen. Pääset kirjautumaan Spotifyhin salasanallasi ja tiliisi yhdistetyllä sähköpostiosoitteella.

Jos et muista kirjautumiseen käyttämääsi sähköpostiosoitetta, toimi näin:

• Syötä kaikki käyttämäsi sähköpostiosoitteet salasanan nollauslomakkeeseen. Jos sähköpostiosoitteelle on Spotify-tili, saat asiasta ilmoituksen.
  • Tarkista, ettei sähköposteissasi ole Spotifylta tulleita viestejä. Muista tarkistaa myös roskapostikansiot. Jos olet saanut Spotifylta sähköpostia, kyseinen vastaanotto-osoite on todennäköisesti liitetty Spotify-tiliin, ja voit käyttää sitä kirjautumiseen.

Jos olet unohtanut salasanasi, sen voi palauttaa. Kirjoita sähköpostiosoitteesi tai käyttäjätunnuksesi salasanan nollauslomakkeeseen, niin lähetämme sähköpostiisi linkin, jolla saat salasanan palautettua.

Jos haluat profiilin, jolla näkyy eri käyttäjätunnus, voit luoda uuden tilin. Voit valita haluamasi profiilinimen rekisteröitymisen yhteydessä.

Muista kuitenkin ennen uuden tilin luomista, että jos nykyisellä tililläsi on opiskelija-alennus, et saa siirrettyä sitä uudelle tilillesi ennen kuin alennuksen aktivoinnista on kulunut 12 kuukautta.

Huomautus: Profiilinimeä ei voi käyttää sisäänkirjautumiseen.

Osana yleisen Spotify-kokemuksen parantamista luomme nykyään käyttäjille automaattiset käyttäjätunnukset – eli kirjain- ja numerosarjan.

Tätä tunnusta ei tarvitse muistaa kirjautumisen yhteydessä. Pääset kirjautumaan Spotifyhin salasanallasi ja tiliisi yhdistetyllä sähköpostiosoitteella.

Rekisteröitymisen yhteydessä voit tehdä tilistäsi itsesi näköisen valitsemalla profiilinimen, joka näkyy sovelluksessa. Profiilinimelle ei ole asetettu rajoituksia, joten voit valita minkä nimen vain haluat :)

Huomautus: Profiilinimeä ei voi käyttää sisäänkirjautumiseen.

Facebook-yhteyden saa uusittua ja näyttönimen palautettua kirjautumalla ulos Spotify-tililtä ja sitten takaisin sisään.

Päivitetty viimeksi 18. syyskuuta 2018