Vaihda sähköpostiosoite

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse MUOKKAA PROFIILIA.
  3. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään.
  4. Vahvista salasanasi.
  5. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Valmista tuli! Sekä vanhaan että uuteen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistussähköposti, jossa on tiedot muutoksesta.

Jos et pysty vaihtamaan sähköpostiosoitettasi, se johtuu todennäköisesti siitä, että olet rekisteröitynyt Facebookin kautta. Tällöin Spotify-tilille on rekisteröity Facebook-tilisi sähköpostiosoite, eikä sitä voi vaihtaa Spotifyn kautta.

Jos haluat vaihtaa Spotifyn käyttämän sähköpostiosoitteen, suosittelemme luomaan uuden tilin ilman Facebookia. Lisätietoja on artikkelissa Haluan käyttää Spotifyta ilman Facebookia.

Yhtä sähköpostiosoitetta kohden voi olla vain yksi Spotify-tili. Jos näet tämän virheviestin, antamallasi sähköpostiosoitteella on jo luotu tili.

Näin pääset kirjautumaan kyseiselle tilille:

1. Kirjaudu ulos.
  2. Syötä sähköpostiosoite salasanan palautuslomakkeeseen.

Lähetämme sen jälkeen sähköpostiisi ohjeet salasanan palauttamiseen.

Päivitetty viimeksi 12. heinäkuuta 2018