Hey! Looks like you're offline. We've made sure you can still read some of our articles!

Sähköpostiosoitteen vaihtaminen

  1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse MUOKKAA PROFIILIA.
  3. Kirjoita uusi sähköpostiosoitteesi sähköpostikenttään.
  4. Vahvista salasanasi.
  5. Napsauta TALLENNA PROFIILI.

Valmista tuli! Sekä vanhaan että uuteen sähköpostiosoitteeseesi lähetetään vahvistusviesti, jossa on tiedot muutoksesta.

Onko sähköpostiosoite jo käytössä?

Yhtä sähköpostiosoitetta kohden voi olla vain yksi Spotify-tili. Jos näet tämän virheviestin, antamallasi sähköpostiosoitteella on jo luotu tili.

Näin pääset kirjautumaan kyseiselle tilille:

  1. Kirjaudu ulos.
  2. Syötä sähköpostiosoite salasanan palautuslomakkeeseen.

Lähetämme sen jälkeen sähköpostiisi ohjeet salasanan palauttamiseen.