Osoitteenmuutos

Osoitetta ei tarvitse rekisteröidä Spotifyhin, ellet ole Perhe-Premium-käyttäjä.

Voit matkustaa ympäri maailma, laukussa leipää ja Spotify vaan, tilisi asetuksia muuttamatta. Lue lisää maa-asetuksista.

Käytätkö Perhe-Premiumia?

Perhe-Premium-tilauksen osoitetta ei voi muuttaa. Jos muutat tai jos syötit tiedot väärin, sinun täytyy luoda uusi tili, jolle sitten tilaat Perhe-Premiumin. Varmista ensin, että peruutat vanhalle tilille tehdyn tilauksen ja kirjaudut ulos kaikkialta.