Poistettujen soittolistojen palauttaminen

Kumoa! Kumoa!

Spotify varmuuskopioi automaattisesti luomasi soittolistat, joten jos satut poistamaan sellaisen, sen palauttaminen käy käden käänteessä.

1. Kirjaudu tilisivullesi.
  2. Valitse vasemmalla olevasta valikosta Palauta soittolistat
  3. Valitse PALAUTA sen soittolistan kohdalla, jonka haluat palauttaa.
  4. Avaa Spotify, niin löydät palauttamasi soittolistan alimmaisena soittolistaluettelosta.

Eikö sitä näy?

On mahdollista, että loit soittolistan eri tilillä. Varmista siis, että olet kirjautuneena sille tilille, jolla soittolista on luotu.

Jos et ole varma siitä, onko sinulla muita tilejä, me voimme auttaa sinua selvittämään asian.

Voi myös olla, että olet tallentanut musiikkisi jonnekin muualle Spotifyssa. Tarkista omassa kirjastossa olevat kappaleet

Pikanäppäimet

Jos poistit epähuomiossa kappaleen tai soittolistan, voit perua toiminnon välittömästi näppäimistön pikakomennolla. Paina

• ctrl+Z (Mac)
  • ctrl+vaihto+Z (Windows)