Spotify afspilles ikke

Hurtig løsning

Hvis du har tekniske problemer, når du afspiller noget i Spotify-appen, kan du prøve følgende ting først:

• Genstart Spotify-appen
  • Opdater appen
  • Geninstaller appen
    Bemærk: Du skal downloade al downloadet musik og downloadede podcasts igen, hvis du geninstallerer appen.

Bemærk: Hvis du er i udlandet i mere end 14 dage, kan du ikke afspille noget. Hvis du fortsat vil bruge din konto herefter, skal du have Premium eller ændre dine kontoindstillinger.

Andre ting, du kan prøve

• Sørg for, at du har en stabil internetforbindelse
  • Opdater enhedens operativsystem
  • Luk alle andre apps, du ikke bruger
  • Ryd cachen på enheden

Har du problemer med lyden eller lydstyrken?
Læs mere under Jeg kan ikke høre Spotify.

Har du problemer med at afspille offline?
Se Afspil offline.

Har du problemer med lokale filer?
Se Lokale filer.

Er der nedtonede numre?

• Tjek, at enheden ikke er i offlinetilstand
  • Tjek din netværksforbindelse, eller skift til et andet netværk
  • Sange kan være nedtonede, hvis de ikke er tilgængelige på dit marked

Er det din enhed?
Se, om problemet forekommer på en anden enhed, eller når du bruger webafspilleren. Hvis det ikke gør det, kan der være et problem med din enhed. Sørg for følgende:

• At enheden understøtter Spotify, og at den er opdateret
  • At enheden har mindst 250 MB ledig hukommelse
  • At der ikke er en firewall, som blokerer Spotify (gælder kun på computer)
  • At enhedens batteri er tilstrækkeligt opladet
  • At dit SD-kort ikke forårsager problemer – prøv at fjerne det (gælder kun på Android-enheder)

Hvis ovenstående ikke løser problemet, skal du muligvis have hjælp fra producenten af enheden til at foretage yderligere fejlfinding.

Er det et kendt problem?

• Tjek @SpotifyStatus for at se, om der er aktuelle problemer
  • Gå til vores fællesskabs forum om aktuelle problemer for at finde nyttige tips og oplysninger
    Bemærk: Hvis du ikke kan finde dit problem hos fællesskabet, kan du skrive et indlæg om det og få hjælp fra medlemmerne af fællesskabet (på engelsk).