Nem administration af din Spotify-konto

Dine oplysninger, betalinger og persondata samlet på ét sted.

Oplysninger om lagerplads

Spotify bruger enhedens hukommelse til at:

  • Gem dele af musik og podcasts som cache, så du kan afspille uden forsinkelse
  • gemme downloadet musik og podcasts, så de kan afspilles offline

Vi anbefaler, at du har mindst 1 GB ledig hukommelse på din enhed til Spotify.

Administrer hukommelsesforbrug

hvis du vil frigøre plads eller løse almindelige problemer, kan du rydde cachen eller administrere, hvor dine downloads gemmes.

Var denne artikel nyttig?