Nem administration af din Spotify-konto

Dine oplysninger, betalinger og persondata samlet på ét sted.

Tastaturgenveje

Tastaturgenveje gør det endnu nemmere at bruge Spotify.

1. På computeren skal du åbne Spotify-appen eller webafspilleren.
  2. Tryk samtidig på en af følgende tastekombinationer på tastaturet:
  • Mac: Command-Mac-ButtonBackslash button ; Command-Mac-ButtonQuestion-Mark-Button ; Shift buttonBackslash button ; Shift buttonQuestion-Mark-Button
  • Windows: Ctrl-Windows buttonBackslash button ; Ctrl-Windows buttonQuestion-Mark-Button ; Shift buttonBackslash button ; Shift buttonQuestion-Mark-Button

Du skulle nu få vist en liste over alle tastaturgenveje.