Opret playlister

Opret en playliste til dit kæledyr, en biltur, træning – hvad som helst!

Vælg enhed for at få oplysninger om, hvordan du opretter, redigerer og sletter playlister.

Har du brug for inspiration?

anbefalede sange nederst på hver playliste, du opretter. Vi foreslår sange baseret på det, du allerede har tilføjet, og playlistens titel.

Foreslåede sange

Til: Spotify Free på mobil og tablet

Vi foreslår numre og kunstnere, når du opretter og redigerer dine playlister. Jo mere du lytter, desto bedre forslag får du.

Hvis du har færre end 15 sange på playlisten Sange, du synes godt om, giver vi dig ekstra sange baseret på, hvad vi tror, du vil kunne lide. Du kan erstatte disse ved selv at tilføje flere sange – du skal bare trykke på Tilføj/gem på sange, du vil gemme.