Sortér og filtrér

Sortér og filtrér for at få en bedre visning af lister over musik og podcasts.

Filtrér giver dig mulighed for at søge efter en bestemt liste eller kun vise downloads.

Sortér giver dig mulighed for at se lister i en bestemt rækkefølge, f.eks.:

• Seneste (f.eks. nye episoder og nyligt afspillet indhold)
  • Senest tilføjet
  • alfabetisk
  • Efter udgiver

Bemærk: Sorterings- og filterindstillingerne varierer, afhængigt af hvad du sorterer.

Vælg enhed nedenfor for at se, hvordan du sorterer og filtrerer.

Appen gemmer dine indstillinger for sortering og filtrering til de efterfølgende sessioner.

Tilpas rækkefølgen på playlister i Dit bibliotek

Du kan selv bestemme, hvilken rækkefølge dine playlister skal vises i.

Bemærk: Du kan kun tilpasse rækkefølgen på dine playlister i computerappen, men rækkefølgen vises på alle enheder.

Sådan tilpasser du rækkefølgen på dine playlister:

1. Gå til Dit bibliotek , og vælg filteret Playlister.
  2. Klik på Nedadvendt pil øverst på skærmen, og vælg Brugerdefineret rækkefølge.
  3. Træk og slip playlister til den foretrukne placering.