Podcasts og shows

Lyt til dine favoritpodcasts, og opdag mange flere, bl.a. shows med musik.

• Få anbefalede og fremhævede podcasts og shows.
  • Gem podcasts og shows, som du synes godt om. Så bliver nye episoder automatisk gemt.
  • Download, og lyt offline.
  • Nogle episoder indeholder også videoer.

Bemærk: Selvom Spotify ikke afspiller reklamer, der afbryder Premium-abonnenternes lytteoplevelse, kan nogle podcasts omfatte reklamer, anbefalinger fra værter og sponsorbeskeder.

Find og afspil podcasts og shows

Gem podcasts og shows

Find de seneste episoder af podcasts og shows, du har gemt

Til: mobil

1. Tryk på Hjem .
  2. Tryk på Notifikation.
  3. Vælg Podcasts og shows.

Nyt viser op til 100 af de seneste episoder fra podcasts og shows, du har gemt.

Episoder kan være på listen i op til 60 dage efter deres udgivelsesdato.

Download podcasts og shows

Vælg Download på en podcast eller showepisode for at downloade den.

Bemærk: Du skal muligvis have Premium for at downloade visse shows.

Få flere oplysninger om downloads

Udgiv din podcast på Spotify

Tjek Spotify for Podcasters.