Lokale filer

Ud over de millioner af numre, Spotify tilbyder, kan du også bruge appen til at afspille lovlige lydfiler, som er gemt på din enhed.

Bemærk: Du skal muligvis give adgangstilladelse i indstillingerne på din enhed.

iOS

1. Swipe til venstre, eller tryk på dit profilbillede.
  2. Tryk på Indstillinger og privatliv .
  3. Rul ned til Lokale filer.
  4. Aktivér Vis lydfiler fra denne enhed .
  5. Gå til Dit bibliotek . Mappen Lokale filer skulle nu vises under Playlister.
  6. Vælg kilden til filen for at se, hvordan du føjer lyd til Spotify-mappen på din enhed:

Virker det ikke?

Spotify-mappen kan forsvinde fra På min iPhone, hvis hjælpefilen i den slettes. Genstart Spotify-appen for at få mappen vist igen.

Android

1. Swipe til venstre, eller tryk på dit profilbillede.
  2. Tryk på Indstillinger og privatliv .
  3. Rul ned til Lokale filer.
  4. Aktivér Vis lydfiler fra denne enhed .
  5. Gå til Dit bibliotek . Din gemte musik er nu under Lokale filer.
  6. Læs mere under den relevante kilde for at se, hvordan du tilføjer lyd på din enhed:

For både Mac- og Windows-brugere: Se flere metoder til filoverførsel på Googles supportwebsted.

Computer

1. Klik på dit profilbillede øverst på skærmen, og vælg Indstillinger.
  2. Rul til Bibliotek, og aktivér Vis lokale filer .
  3. Under Vis sange fra skal du aktivere de mapper, som Lokale filer skal have adgang til. Eller klik på Tilføj en kilde for at vælge en anden mappe.
  4. Gå til Dit bibliotek . Din gemte musik er nu under Lokale filer.

Crossfade

Når crossfade er aktiveret, crossfader Spotify mellem lokale filer, der bruger samme sample-hastighed og kanalantal (mono/stereo).