Afspil offline

Tag musik og podcasts med overalt, hvor du ikke har internet.

• Med Premium kan du downloade album, playlister og podcasts.
  • I den gratis version kan du kun downloade podcasts.
  • Du kan downloade op til 10.000 numre pr. enhed på op til 5 forskellige enheder.
  • Du skal gå online mindst én gang hver 30. dag for at beholde dine downloads. Så kan Spotify indsamle afspilningsdata og dermed kompensere kunstnerne.

Sådan downloader du

Downloader du ikke?

• Sørg for, at du har forbindelse til internettet
  • Sørg for, at du har nok lagerplads
    Tip: Vi anbefaler mindst 1 GB ledig hukommelse
  • Sørg for, at du ikke har nået grænsen på 5 enheder
  • Deaktiver alle cacheryddende/batteribesparende apps
  • Genstarte appen
  • Geninstaller appen
    Bemærk: Du skal downloade al downloadet musik og downloadede podcasts igen, hvis du geninstallerer appen.

Slå offlinetilstand til

Der afspilles automatisk downloads, når du mister internetforbindelsen, men du kan bruge offlinetilstand til at sikre, at kun dine downloads afspilles.

Mangler der et nummer, en playliste eller en podcast, du har downloadet?

Du kan miste dine downloads, hvis:

• Du ikke går online mindst én gang hver 30. dag
  • Du geninstallerer appen
  • Du downloader til mere end 5 enheder
    Bemærk: Downloads fjernes fra den enhed, du har brugt mindst for nylig.
  • Din Spotify-app er ikke opdateret
  • Dit SD-kort (hvis du har et) fungerer ikke korrekt

Slet downloads

Fjern alle downloads fra din mobilenhed

1. Swipe til venstre, eller tryk på dit profilbillede.
  2. Tryk på Indstillinger og persondatapolitik .
  3. Gå til Lagerplads.
  4. Vælg Fjern alle downloads.

Fjern downloads manuelt

1. Åbn Dit bibliotek.
  2. Kun mobil: Tryk på Downloadet.
  3. Åbn et album eller en playliste, du har downloadet, som du vil fjerne.
  4. Tryk på den grønne pil Downloaden er aktiv.
  5. Kun mobil: Tryk på Fjern.