Venneaktivitet

Til: computer

Sektionen Venneaktivitet viser dig, hvad dine venner afspiller.

Sådan viser eller skjuler du venneaktivitet:

1. Klik på dit profilbillede øverst på skærmen, og vælg Indstillinger.
  2. Gå til Visning, og slå Se, hvad dine venner afspiller til eller fra .

Bemærk: Fanen Venneaktivitet vises i højre side i computerappen. Funktionen kan være skjult, hvis vinduet er for lille.

Hvordan slår jeg visning af min lytteaktivitet fra i mine følgeres venneaktivitet?

Hvis du ikke vil dele din lytteaktivitet med dine følgere i deres fane for venneaktivitet, kan du deaktivere dette ved at følge nedenstående trin.

Tip: Hvis du vil se, hvem der følger dig, skal du klikke på dit navn øverst til højre i appen og klikke på FØLGERE.

Opdateres Venneaktivitet ikke?

Venneaktivitet opdateres muligvis ikke i realtid. Hvis du bemærker, at den ikke er opdateret i et stykke tid, kan du gøre følgende:

• Tjekke, om appen er opdateret
  • Tjekke, om enhedens operativsystem er opdateret
  • Genstarte appen
  • Logge af Spotify og derefter logge på igen
  • Geninstallere appen

Se og administrer dine følgere