Spotify i andre apps

Knyt Spotify til andre apps for at få musik flere steder.

Det er svært at holde styr på alle de apps, du kan knytte Spotify til, men du kan f.eks. lægge soundtrack til din løbetur med Runkeeper eller se, hvad potentielle matches på Tinder lytter til.

Bemærk: Din Spotify-konto bliver aldrig tilknyttet en tredjepartsapp uden udtrykkelig tilladelse fra dig.

Log på for at se, hvilke apps der har adgang til din Spotify

Fjern adgang for en app

1. Log på siden Apps.
  2. Klik på FJERN ADGANG for en app.