Discord og Spotify

Lyt, spil, chat og hyg dig på én gang med Discord.

Du kan også se og afspille det, som dine venner lytter til, og I kan endda lytte sammen.

Knyt Spotify til Discord

1. Download og åbn Discord-appen.
  2. Klik på Forbindelser i menuen til venstre.
  3. Klik på Spotify.
  4. Der åbnes en webside, hvor du kan logge på eller tilmelde dig Spotify.

Når du har knyttet Spotify til Discord, kan du vælge at vise dine venner, hvad du spiller.

Sådan fjerner du tilknytningen

1. Klik på Forbindelser i menuen til venstre i Discord-computerappen.
  2. Klik på Spotify.
  3. Klik på X øverst til venstre i det grønne felt.
  4. Klik på Afbryd forbindelsen for at bekræfte.

Lyt sammen

Til: Premium

Bemærk: I kan ikke bruge funktionen Lyt sammen, mens I taler sammen. Prøv at chatte i stedet.

1. Klik på en, der lytter til Spotify, på din venneliste til højre.
  2. Klik på Lyt sammen Ikon for lyt sammen på Discord.

Bemærk: Hvis du lytter sammen med en ven, der har den gratis version af Spotify, hører du stilhed, når din ven hører reklamer.