Bixby og Spotify

Til: Samsung Galaxy Note8, S8 og nyere versioner

Brug Samsung Bixby-stemmekommandoer til at styre, hvad der afspilles på Spotify.

Tilknyt Spotify til Bixby

1. Tryk på Bixby-tasten (en knap på siden af din Samsung-telefon) for at åbne Bixby-assistenten.
    Bemærk: Hvis din telefon ikke har en dedikeret Bixby-knap, skal du trykke på låsetasten og holde den nede for at starte Bixby Voice.
  2. Sig "Play music". Bixby vil bede om tilladelse til at oprette tilknytning til din Spotify-konto.
  3. Tryk på ACCEPTÉR for at tilknytte Bixby til Spotify.

Nu kan du bede Bixby om at afspille musik, f.eks. "Play my Discover Weekly".

Tjek supportwebstedet for Bixby for at få flere oplysninger.