Spotify på Alexa-enheder

Til: Premium

Understøttede enheder

• Amazon Echo
  • Amazon Echo Dot
  • Facebook Portal/Portal+
  • Alle Sonos-afspillere

Tilknyt Spotify til Alexa

1. Åbn Alexa-appen.
  2. Tryk på More [Mere] og derefter på Settings [Indstillinger].
  3. Gå til Alexa Preferences [Præferencer for Alexa], og vælg Music & Podcasts. [Musik og podcasts].
  4. Vælg Link New Service [Tilknyt en ny tjeneste].
  5. Vælg Spotify, og følg vejledningen på skærmen.

Tilknyttede musiktjenester er angivet under Manage Services [Administrer tjenester].

Bemærk: Du skal stadig sige "on Spotify" i slutningen af kommandoer for at afspille podcasts.

Indstil Spotify som standard

Du kan vælge Spotify som standardafspiller, hvis du vil styre Spotify med stemmekommandoer via Alexa.

1. Åbn Alexa-appen.
  2. Tryk på More [Mere] og derefter på Settings [Indstillinger].
  3. Gå til Alexa Preferences [Præferencer for Alexa], og vælg Music & Podcasts. [Musik og podcasts].
  4. Tryk på Your Default Services [Dine standardtjenester].
  5. Vælg Spotify, og tryk på DONE.

Bemærk: Du skal stadig sige "on Spotify" i slutningen af kommandoer for at afspille podcasts.

Nu skal du bare bede Alexa om at afspille noget, f.eks. "Alexa, play Discover Weekly".

Hvis du vil have flere oplysninger og stemmekommandoer, kan du tjekke Amazons supportwebsted.