Premium-abonnementer

Spotify Free

Spotify Premium

Over 80 millioner sange

Podcasts

Tag din musik med ud at rejse

I op til 14 dage.

Vælg og vrag mellem numrene på mobil

Tilgængelig på udvalgte playlister.

Afspil sange i den rækkefølge, du foretrækker

Lyt til reklamefri musik

Download musik

Download podcasts

Højeste musikkvalitet

Det rette Premium-abonnement til dig

Se alle Premium-abonnementer

Premium Individual

Alle Premium-funktioner kun til dig.

Prisen varierer fra land til land.

Premium Student

Studerende får 50 % rabat på Premium i op til 4 år.

Bemærk: Skal fornys hver 12. måned (op til 3 gange).

Premium Duo

2 personer, der bor sammen, får hver deres Premium-konto til 1 samlet nedsat pris.

Premium Family

Premium Family er et abonnement med rabat, som er tilgængeligt for op til 6 familiemedlemmer, der bor sammen.

• Hvert abonnementsmedlem har sin egne separate konto med Premium-funktioner.
  • Abonnementsejeren betaler for abonnementet og administrerer medlemmerne.
  • Abonnementsejeren kan opsætte filtre for voksenindhold til medlemmer.
  • Unge lyttere kan bruge Spotify Kids-appen, som er fyldt med sange, de kan synge med på, soundtracks og playlister, der alle er håndplukket af vores eksperter.

Prøveperioder med Premium

Hvis du aldrig har haft Premium eller været medlem af et Premium-abonnement såsom Family eller Duo, kan du prøve et abonnement til en lavere pris eller helt gratis.

Du skal stadig angive en gyldig betalingsmetode for at tilmelde dig en gratis prøveperiode. Vi bruger den til at bekræfte dit land eller område og behandle betalinger, hvis du vil beholde Premium, når prøveperioden udløber.