Hjælp til Samsung-login

Tilknyt Spotify til din Samsung-konto, så du nemt kan logge på og afspille på alle dine Samsung-enheder.

1. Sørg for, at du er logget på din Samsung-konto på din enhed.
  2. Log på Spotify.
  3. Du bliver bedt om at tilknytte din Samsung-konto.
    Bemærk: Denne opfordring er den eneste måde at tilknytte dine konti på. opfordringen vises 3 gange i løbet af et par uger, hvis dine konti ikke er tilknyttet.

Fjern tilknytningen af din Samsung-konto

Du kan fjerne tilknytningen på siden Apps eller via Samsung SmartThings-appen.

Log på din kontoside