Spotify på PlayStation

Download Spotify-appen på din PS5 eller PS4 for at lytte til din favoritmusik og dine yndlingspodcasts på konsollen.

Logger på

Åbn Spotify-appen på konsollen, og brug derefter en af følgende metoder til at logge på:

• Indtast din e-mailadresse og adgangskode til Spotify.
  • Åbn Spotify-appen på din telefon eller tablet, og find din enhed ved hjælp af Spotify Connect.
  • Vælg LOG PÅ MED PINKODE. Gå derefter til www.spotify.com/pair på en anden enhed, og indtast den pinkode, du kan se på skærmen.

Når du logger på Spotify, knyttes din konto til din PlayStation Network-konto. Dette betyder, at du automatisk logges på Spotify, når du logger på din PSN-konto.

Lyt, mens du spiller

Når du afspiller Spotify på din PS5 eller PS4, fortsætter den med at afspille, mens du spiller.

Tip: Hvis spillet tillader det, kan du deaktivere musik i spillet, så du får den bedste oplevelse med Spotify.

Fjern tilknytningen af Spotify fra PlayStation Network

Sådan fjerner du tilknytningen af din PSN-konto fra Spotify:

1. Gå til din kontoside.
  2. Klik på Fjern adgang for Sony.

Du kan også fjerne tilknytningen af Spotify på din konsol:

1. Gå til Indstillinger.
  2. Klik på Brugere og konti.
  3. Klik på Tilknyttede tjenester.
  4. Vælg Spotify.
  5. Vælg Fjern tilknytning til konto.