Spotify Connect

Med Spotify Connect kan du bruge en enhed til at fjernstyre lytning på en anden enhed.

På webstedet for Spotify Connect kan du se, om din enhed er kompatibel med tjenesten. Du kan også spørge producenten af enheden.

Brug Spotify Connect

Når du opretter forbindelse til højttaleren for første gang, skal alle enheder være på det sammewi-fi-netværk.

1. Åbn Spotify, og afspil noget.
  2. Tryk på Forbind enhed nederst på skærmen.
  3. Vælg den enhed, du vil afspille på.

Bemærk: Hvis afspilningen er på pause i mere end 10 minutter, skal du muligvis oprette forbindelse igen.

Kan du ikke se din enhed?

• Hvis du kan se mere end én enhed med det samme navn (f.eks. iPhone), kan du prøve at oprette forbindelse til enhederne én efter én.
  • Prøv at logge på enheden med dine legitimationsoplysninger til Spotify, så burde du kunne se den i Spotify-appen, selvom den ikke er på det samme wi-fi-netværk.
  • [Mobil] Slå Vis kun lokale enheder fra i Spotify-mobilappen under Indstillinger > Enheder. Dette giver appen mulighed for at finde enheder i nærheden, der ikke er på dit wi-fi-netværk.
  • [Webafspiller] I webafspilleren kan du kun bruge enheder, du allerede er logget på, eller Google Cast-enheder på dit nuværende netværk (hvis du bruger Chrome). Hvis du ikke kan se din enhed, kan du prøve at bruge Spotify-appen i stedet.
  • [iPhone] Sørg for, at Spotify har adgang til det lokale netværk. Gå til Indstillinger på din iPhone > Spotify > Lokalt netværk, og slå det til.

Virker Connect ikke?

• Genstart Spotify-appen.
  • Genstart din højttaler, smartskærm osv.
  • Genstart den enhed, der kører Spotify-appen.
  • Sørg for, at Spotify-appen er opdateret.
  • Sørg for, at alle enheders software er opdateret.
  • Prøv at forbinde enheder til det samme wi-fi-netværk.
  • Genstart wi-fi-netværket, eller prøv et andet wi-fi-netværk.
  • [Android TV] Tillad, at Spotify kan vises oven på andre apps. Gå til Indstillinger > Apps > Særlig appadgang > Vis oven på andre apps.

Er der en enhed, du ikke genkender?

Du har muligvis ladet din konto være logget på en andens enhed. Hvis du ikke har adgang til den pågældende enhed, skal du bede ejeren om at logge af din konto.

Du kan også bruge følgende funktion:

• Fjern enheden fra listen for at undgå, at du opretter forbindelse til den ved en fejl: Klik på de tre prikker ud for den enhed, du vil fjerne > klik på Glem enheden.
  • Fjern tilknytningen af din Spotify-konto fra enhedsproducentens app, f.eks. Amazon Alexa.
  • Gå til din kontoside for at logge af alle steder, og nulstil din adgangskode af hensyn til sikkerheden.