Deaktiverede konti

Hvis du får en e-mail eller fejlmeddelelse om, at din konto er deaktiveret, skyldes det sandsynligvis en af følgende årsager.

Mistanke om svigagtig aktivitet

Hvis vi opdager mulig svigagtig aktivitet på din konto eller andet, der overtræder vores vilkår og betingelser, deaktiverer vi kontoen.

Tilbageførsler

En tilbageførsel er, når nogen tilbagefører en betaling til Spotify via deres bank, kreditkortselskab eller onlinebetalingstjeneste (såsom PayPal).

Dette deaktiverer abonnementet for den konto, som opkrævningen blev foretaget for, og kontoen overgår til den gratis version af Spotify.

• Ved onlinegavekort er det kun den konto, der købte gavekortet, som deaktiveres, og gavekortet tilbagekaldes (så det ikke kan indløses). Hvis det allerede er blevet indløst af en anden konto, modtager kontoen en e-mail for at bekræfte, at der er sket en tilbageførsel, og at kontoen ikke længere har Premium.
  • Ved Premium Family er det kun abonnementsejerens konto, der deaktiveres. Alle andre konti forbliver aktive, men overgår til den gratis version af Spotify.

Hvordan får jeg min konto tilbage?

Hvis du mener, at der er sket en fejl, kan du kontakte os.

Bemærk: Du skal muligvis fremlægge bevis for kontoejerskab eller købs- eller betalingsoplysninger. Det er en god idé at have disse klar.