Manglende musik eller podcasts

Vi har ikke al musik og alle podcasts i verden på Spotify, og vores udvalg varierer over tid og fra land til land. Det hele afhænger af tilladelser fra rettighedshaverne.

Vi tilføjer nyt indhold hver dag, så hvis der er noget, du ikke kan finde, kommer det muligvis snart (igen).

Mangler der noget i Dit bibliotek?

Hvis du er på din mobil, kan du tjekke, at du ikke ved et uheld har skjult noget med et filter. Træk ned på skærmen for at se dine filtre.

Hvis det ikke er tilfældet, har du muligvis det manglende indhold på en anden konto. Prøv at logge af og på igen med nogle andre loginoplysninger.

Hvis du stadig ikke kan finde indholdet, er det måske ikke blevet gemt korrekt. Brug Søg til at finde og gemme det.

Hvis du tror, der er nogen, som har fået adgang til din konto, skal du læse Tror du, at din konto er blevet hacket?