Dit bibliotek

Du kan gemme alt det, du vil, i Dit bibliotek, så du hurtigt kan få adgang til det.

Sange, du synes godt om

Gå til Dit bibliotek , og find Sange, du synes godt om under Playlister.

Bemærk: Når du gemmer et album eller en kunstner, gemmer du ikke automatisk alle sangene. Og hvis du gemmer en sang, gemmer du ikke automatisk albummet eller kunstneren.

Sortér og filtrér Dit bibliotek

Du kan vælge et filter øverst på skærmen eller søge i din samling.

Se, hvordan du sorterer og filtrerer Dit bibliotek på din enhed.