Spotify Kids

Til: Premium Family-abonnementer

Spotify Kids er en app med syng med-sange, soundtracks og playlister, der alle er håndplukket af vores eksperter.

På denne legeplads af lyd kan dine børn gøre følgende:

• Få deres egen konto
  • Finde og lytte til familievenligt indhold
  • Afspille deres favoritter offline og uden reklamer
  • Vælge en avatar og et farvetema
  • Desuden kan du kontrollere deres indstillinger.

Download Spotify Kids i iOS App Store eller Google Play.

Log på, og opret Kids-konti

Premium Family-abonnementsejeren logger på med den samme e-mailadresse og adgangskode, der bruges til Spotify-appen.

Tip! Logger du normalt på med Facebook eller Apple? Tryk på LOG PÅ UDEN ADGANGSKODE, og indtast den e-mailadresse, der er registreret på din konto. Vi sender dig en e-mail med et link, så du kan logge på.

Første gang du logger på, skal du angive en pinkode, så det kun er dig, der kan administrere indstillingerne.

Derefter bliver du bedt om at oprette en Kids-konto. Hvis du vil oprette flere Kids-konti, skal du gå til "Administrer indstillinger for Kids-konti".

Hver Kids-konto optager 1 plads i Family-abonnementet (ud af maksimalt 6).

Administrer indstillinger for Kids-konti

Til: Premium Family-abonnementsejere

I indstillingerne Voksne  kan du gøre følgende:

• Oprette og slette Kids-konti
  • Redigere børnenes navne og fødselsdatoer
  • Dele playlister, som er oprettet af abonnementsejeren
  • Blokere afspilning af indhold
  • Vælge, hvilken type indhold der passer bedst til det enkelte barn

Sådan kommer du til voksensektionen:

1. Tryk på avataren øverst til venstre.
  2. Tryk på Voksne, og indtast din pinkode.
    Tip! Tryk på Har du glemt pinkoden?, hvis du ikke kan huske den.

Delte playlister

Del playlister, du opretter i Spotify-appen, med dine børn i Kids-appen:

1. Tryk på avataren øverst til venstre.
  2. Tryk på Voksne, og indtast din pinkode.
  3. Tryk på Delte playlister.
  4. Vælg den playliste, du vil dele.
    Tip! Kig først på playlisten for at sikre, at den er egnet til deling. Sange med voksenindhold er markeret med E.
  5. Tryk på Del.

Følgende ting gælder, når du deler en playliste med dine børn:

• Dine børn kan høre alle sange på playlisten, herunder eventuelle sange med voksenindhold.
  • Hvis du tilføjer eller fjerner sange på playlisten, opdateres playlisten også for dine børn.
  • De kan ikke høre podcastepisoder.

Du kan gennemgå sange og coverbilleder, før du deler en playliste med dit barn. Når du vælger playlister, du vil dele, kan du trykke på playlisten for at se numrene på den pågældende playliste.

Beskyttelse af dit barns personlige oplysninger

Vi tager beskyttelse af børns personlige oplysninger meget alvorligt. Det navn og den alder, du angiver til hver Spotify Kids-konto, er fuldt krypteret.

Du kan læse mere i vores vilkår og betingelser.