Hjælp til Apple-login

Når du tilmelder dig Spotify via Apple eller knytter Spotify til Apple, kan du bruge Face ID, Touch ID eller adgangskoden til din Apple-enhed til at logge på.

Hvis du vil anvende et Apple-login, skal du:

• have iOS 14 eller en nyere version
  • have et Apple-id, der bruger tofaktorgodkendelse
  • være logget på iCloud med dit Apple-id

Tilmeld dig via Apple

Bemærk: Hvis du skjuler din e-mailadresse til dit Apple-id, når du tilmelder dig, anvender Apple en unik, tilfældig adresse og videresender alle e-mails fra os til den rigtige adresse.

Kan du ikke logge på via Apple?

Opret en adgangskode til Spotify, så du kan logge på med din e-mailadresse i stedet.

1. Gå til vores formular til nulstilling af adgangskode.
  2. Indtast din e-mailadresse.
    Bemærk: Hvis du skjuler din e-mailadresse, skal du bruge den e-mailadresse, som Apple har genereret til dig.
  3. Tjek din indbakke for at finde en e-mail fra os om nulstilling af din adgangskode.

Opret en Spotify-adgangskode

Kan du ikke huske din e-mailadresse til Spotify eller Apple?

Se din Spotify-e-mailadresse på din kontoside.

Sådan tjekker du din Apple-e-mailadresse til Spotify på din enhed:

1. Gå til Indstillinger på telefonen, og tryk på dit navn.
  2. Vælg Adgangskode og sikkerhed.
  3. Tryk på Apps, der bruger Apple-id.
  4. Tjek den e-mailadresse, der deles med Spotify.