Spotify på Samsung Tizen-smart-ure

Styr musikken fra dit håndled med Samsung Tizen-smart-ure.

• Styr musik og podcasts ved at afspille, sætte på pause og skifte nummer/kapitel

Hvis du har Premium, kan du også:

• downloade playlister og album, så du kan lytte offline
  • søge med tekstkontrolelementer

Bemærk: Funktionerne kan variere afhængigt af enhedsmodel.

Understøttede enheder

• Gear S3, Gear Sport, Gear Fit2 og Fit2 Pro
  • Galaxy Watch op til Galaxy Watch3 og Watch Active2

Bemærk: Parrede mobilenheder skal understøtte Spotify. Læs mere på siden Understøttede enheder til Spotify.

Hvis du har et Galaxy Watch4 eller en nyere enhed med Wear OS, skal du gå til siden Spotify og Wear OS.

Få Spotify på Samsung-wearables

Følg denne vejledning for at få Spotify på Samsung-wearables.

Efter installationen kan du afspille Spotify direkte på dit håndled eller på en anden enhed via Bluetooth eller Spotify Connect.
Bemærk: Webstedet for Spotify Connect er kun tilgængeligt på engelsk.

Hvis du normalt logger på med Facebook, kan du oprette en Spotify-adgangskode med den e-mailadresse, der er registreret på din konto.

Download playlister

Til: Premium

Følg denne vejledning for at downloade playlister til Samsung-wearables.