Rapportér indhold på Spotify

Hvis du støder på indhold på Spotify, som du mener overtræder vores regler for brug af Spotify-platformen eller loven, kan du rapportere det. Vælg den relevante rapporteringsmulighed for at komme i gang. Hvis du støder på ukorrekte oplysninger eller problemer med appens funktioner, kan du rapportere det her. Hvis du er kunstner, kan dit label eller din distributør hjælpe med at løse problemer med din musik.

Misbrug af vores rapporteringsproces kan medføre begrænsning af din mulighed for at sende rapporter fremover, og gentagne overtrædelser af Spotifys brugsvilkår, herunder reglerne for brug af Spotify-platformen kan medføre, at din konto suspenderes eller lukkes.

Rapportér indhold, der overtræder reglerne for brug af Spotify-platformen

Rapportér krænkende eller ulovligt indhold

• Hvis du vil rapportere indhold på Spotify, som du mener krænker dine intellektuelle ejendomsrettigheder (f.eks. ophavsret eller varemærker) eller på anden vis overtræder loven, kan du bruge denne formular.
    • Indhold, der rapporteres via denne formular, gennemgås også for overtrædelse af vores regler for brug af Spotify-platformen, medmindre der rapporteres på baggrund af intellektuelle ejendomsrettigheder.