Forny Premium Student

Berettigede universitetsstuderende skal forny hvert år for at beholde Premium Student-rabatten (i op til 4 år).

Omkring 4 uger før rabatten udløber, modtager du en e-mail med vejledning til, hvordan du fornyer og genbekræfter din berettigelse hos SheerID. Du kan også forny på din kontoside.

Hvorfor betaler jeg fuld pris, når jeg har Premium Student?

• Du har sandsynligvis ikke har fornyet din rabat inden udgangen af de 12 måneder.
  • Hvis ikke har set e-mailen, skal du tjekke din spammappe.
  • Du kan forny manuelt på din kontoside, også efter rabatten er udløbet.
    • Når du har gennemført bekræftelsen, skal du abonnere på Premium Student igen for at få rabatprisen ved næste betaling.

Log på din kontoside