Refusionspolitik

Til orientering refunderer vi ikke følgende:

• Gavekort købt i en butik. Du kan prøve at få dem refunderet i butikken.
  • Betalinger for Premium, der er foretaget via en partner, f.eks. iTunes. Du kan kontakte dem vedrørende refusionsanmodninger (se deres oplysninger på din kontoside under Dit abonnement).

Hvis du ikke længere vil have Premium, kan du altid opsige abonnementet og beholde det, du har betalt for. Du bliver ved med at have Premium, indtil den næste betaling forfalder.

Derefter overgår din konto til Spotify Free.

Se vores vilkår og betingelser for at få flere oplysninger.