Spotify i bilen

Tag din favoritmusik og dine yndlingspodcasts med på farten.

Brug en af følgende muligheder til at forbinde din telefon til bilen:

Mange bilmediesystemer har også en Spotify-app indbygget i anlægget.

Tjek efter kompatible enheder hos producenten.

Virker det ikke?

• Sørg for, at appens og enhedernes software er opdateret
  • Sørg for, at enheden har forbindelse til internettet
  • Genstarte appen
  • Genstart din bil (ved at slukke for tændingen og derefter tænde igen)
  • Hvis det er muligt, skal du slette Spotify-appen og derefter geninstallere den

Hvis dit AUX- eller USB-kabel ikke fungerer:

• Sørg for, at det er det rigtige kabel til enheden
  • Prøv et andet, hvis det er beskadiget

Hvis problemet varer ved, skal du kontakte bil-/anlægsproducenten for at få yderligere hjælp.

Sikkerhedsmæssige hensyn

Brug udelukkende din mobiltelefon i overensstemmelse med lovgivningen, og når forholdene tillader sikker brug.

Opsæt Spotify, før du kører, og undlad at interagere med din enhed, når bilen er i bevægelse.

Biltilstand

Til: iOS

Biltilstand aktiveres automatisk, når du forbinder telefonen til bilens Bluetooth.

Du får større ikoner på Hjem-visningen og kan nemt trykke på afspilningsbjælken nederst på skærmen.

Søg og afspil med stemmestyring

1. Tryk på mikrofonen Mikrofon.
  2. Sig "Hey Spotify" for at bede om musik og podcasts, styre afspilningen og meget mere.

Slå biltilstand fra

Hvis du vil vende tilbage til den normale appvisning, skal du trykke på Slå biltilstand fra.

Sådan slår du biltilstand fra:

1. Swipe til venstre, eller tryk på dit profilbillede.
  2. Tryk på Indstillinger og persondatapolitik .
  3. Under Biltilstand skal du slå Aktivér biltilstand automatisk fra.