Inviter medlemmer til Family-abonnementet, eller fjern dem derfra

Abonnementsejeren kan invitere eller fjerne medlemmer på sin Family-side.

1. Gå til din kontoside.
  2. Gå til Abonnement, og vælg Administrer medlemmer.
  3. Vælg muligheden for at tilføje eller fjerne medlemmer.

Log på for at invitere eller fjerne medlemmer

Inviterede medlemmer får et link til at tilmelde sig, hvor de skal:

• logge på (eller tilmelde sig) deres egen konto
  • bekræfte deres fulde adresse

Bemærk: Medlemmer kan kun skifte Family-abonnement én gang om året.

Åbner invitationen på en forkert konto?

Hvis I bruger den samme enhed, skal du sørge for, at abonnementsejeren logger af, før nogen åbner et invitationslink.

Inviterede medlemmer skal logge på (eller oprette) deres egen konto for at deltage.

Er linket udløbet?

Prøv at åbne linket i et inkognito-/privat vindue i webbrowseren.

Hvis det ikke virker, skal du bede abonnementsejeren om at sende en ny invitation til dig.