E-mails om forsalg og merchandise

Vi vil gerne takke kunstnernes største Spotify-fans med adgang til unikke og eksklusive tilbud, såsom billetter i forsalg til kommende koncerter og eksklusivt merchandise.

Disse tilbud er åbne for alle med en Spotify-konto, så du behøver ikke have Premium.

Sådan får du e-mails

E-mails sendes til lyttere, som ifølge vores data er blandt kunstnerens største fans og/eller alle, der følger kunstneren på Spotify.
Gå til notifikationsindstillingerne på din kontoside for at sikre, at du får nyheder og tilbud fra Spotify. Du kan også tjekke, at vi har den korrekte e-mailadresse.

Log på din kontoside

Hjælp til billetter i forsalg

Vi håndterer ikke køb af billetter i forsalg, så det er bedst at kontakte de ansvarlige firmaer.

E-mailen indeholder et link til billetfirmaet. De kan hjælpe med:

• problemer med koder
  • spørgsmål om forsendelse/levering
  • annullering/refundering

Hjælp til merchandise

Du kan ikke købe det eksklusive merchandise andre steder – det er kun tilgængeligt i en begrænset periode via linket i din e-mail.

Vi håndterer ikke køb af merchandise, så det er bedst at kontakte de ansvarlige firmaer.

Klik på købslinket i e-mailen for at gå til det rigtige firmas websted. De kan hjælpe med:

• estimater for forsendelse
  • varer, der er beskadiget ved ankomst
  • returneringer/annulleringer