Datarettigheder og indstillinger for persondata

Vi har og vil altid have beskyttelse og sikring af dine personoplysninger som vores højeste prioritet.

Derfor har vi oprettet siden Beskyttelse af personlige oplysninger, som fremhæver nogle af de vigtige afsnit i vores Persondatapolitik, og som giver dig flere oplysninger om de rettigheder og kontrolmuligheder, du har i forbindelse med dine personoplysninger.

Hvis du vil have flere oplysninger om dine datarettigheder og de tilgængelige indstillinger for persondata, kan du se vores FAQ nedenfor.