Overgange mellem numre

Vil du fjerne stilheden mellem numrene? Tjek disse funktioner:

Crossfade

Funktionen laver et overlap mellem 2 numre ved at fade ud af det første, mens det fader ind i det næste.

Bemærk: Du kan ikke indstille crossfade, når du bruger Spotify Connect.

Automix

Funktionen giver jævne overgange, der er matchet til rytmen, mellem sange på udvalgte Spotify-playlister. Den fungerer også, hvis du bruger shuffle.

Bemærk: Du kan ikke indstille automix, når du bruger Spotify Connect.