Jeg er blevet opkrævet for meget

Tjek prisen på dit abonnement på din kontoside under Dit abonnement.

Prisen for Premium inkluderer moms, hvor det er relevant. Nogle steder kan en ekstra afgift såsom moms dog blive opkrævet af de lokale myndigheder.

På din kontoside kan du se en oversigt over dine debiteringer under ordrehistorikken:

1. Log på din kontoside.
  2. Gå til Betaling, og vælg Ordrehistorik.
  3. Klik på Flere oplysninger.

Er du studerende?

Premium Student er gyldig i 12 måneder fra den dato, hvor du tilmelder dig.

Når studierabatten udløber, fortsætter dit abonnement automatisk til standardprisen for Premium Individual, medmindre du opsiger abonnementet eller ansøger om et år mere (der er en begrænsning på 4 år).

Hvis du vil forny din studierabat, skal du gå til www.spotify.com/student og logge på din skoleportal eller uploade dokumentation for, at du er under uddannelse.

Når du fornyer studierabatten, gælder den i yderligere 12 måneder.