Godkendelse af kortbetaling

Når du opretter en betaling for Spotify med automatisk fornyelse, kan din bank bede dig om at godkende transaktionen af sikkerhedsmæssige årsager. Dette er en europæisk standardforordning for onlinebetalinger med kredit- eller betalingskort udstedt i Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS). Kravet, der kaldes betalingstjenestedirektiv 2 (PSD2), gør onlinebetalinger mere sikre og beskytter dine betalings- og kontooplysninger.

Din bank kan bede dig om at godkende en transaktion ved hjælp af to af følgende godkendelsestyper:

• Noget du kender (f.eks. adgangskode, pinkode).
  • Noget du ejer (f.eks. mobiltelefon, token).
  • Noget, der identificerer dig (f.eks. fingeraftryk).

Vi har implementeret denne nye forordning for at holde dine oplysninger sikre, samtidig med at vi gør vores bedste for at give dig en problemfri betalingsoplevelse.

Hvis du er interesseret, kan du læse mere om stærk kundeidentifikation under PSD2.

Virker det ikke?

Hvis du har problemer med at bekræfte betalingen:

• Sørg for, at din bank har de rigtige oplysninger, og at dine personlige oplysninger er opdaterede og korrekte.
  • Kontakt din bank for at få hjælp.

Bemærk: Du bliver ikke debiteret, før banken har bekræftet din identitet.