Premium virker ikke

Hvis du betaler for Premium, men ikke har Premium-funktioner, er her nogle løsninger til at finde rytmen igen.

Log af og på igen

Det kan fremtvinge en opdatering mellem din enhed og konto.

Tjek dine loginoplysninger

Sørg for, at du bruger de rigtige loginoplysninger. Du har muligvis tilmeldt dig Premium med en anden konto.

Sådan tjekker du dine loginoplysninger:

1. Log på din kontoside.
  2. Klik på Rediger profil under Konto.

Du har muligvis ved et uheld tilmeldt dig Premium på en anden konto.

Bemærk: Der er flere måder at tilmelde sig på, f.eks. med e-mailadresse, telefonnummer, Facebook, Apple eller Google. Prøv at logge på med en af disse metoder for at finde din konto.

Hvis du er sikker på, at du ikke har en anden konto, kan du vælge "Tjek din betalingsstatus" nedenfor.

Er du blevet inviteret til Premium Family eller Duo?

Tjek, at abonnementsejeren ikke har fjernet dig fra abonnementet.

Du kan også have mistet adgangen, fordi vi ikke kan bekræfte dig. Du kan bede abonnementsejeren om at invitere dig igen eller vælge et andet Premium-abonnement.

Tjek din betalingsstatus

Hvis din Spotify-betaling er markeret som "afventende" på dit kontoudtog, er den muligvis ikke gået igennem.

Når du indsender en betaling, lægger din bank midler til side som "afventende". Hvis betalingen mislykkes, udløber den afventende status, og pengene returneres til dig.

Betaling via en partner

Hvis du har et abonnement gennem et partnerfirma (f.eks. din mobil- eller internetudbyder), administrerer dette firma dine betalinger. Du skal kontakte dem om alt relateret til betaling.

Sådan tjekker du, hvem din udbyder er, eller kontakter vedkommende direkte:

1. Gå til din kontoside.
  2. Vælg Administrer dit abonnement under Konto.
  3. Tjek kontaktlinket under Betaling.