Premium Student

Med Premium Student kan berettigede universitetsstuderende få Premium med rabat i op til 4 år (fornyelse påkræves hvert år).

Få Premium Student

1. Udfyld bekræftelsesformularen fra SheerID.
    Bemærk: Hvis din uddannelsesinstitution ikke er angivet i denne formular, er du ikke berettiget på nuværende tidspunkt.
  2. Du bliver bedt om at logge på dit universitets portal eller uploade dokumentation for, at du er under uddannelse.
  3. SheerID sender en e-mail til dig for at bekræfte berettigelsen. Dette kan tage flere dage.
    Bemærk: Hvis du har problemer med berettigelse, kan du kontakte SheerID's support-team.
  4. I bekræftelses-e-mailen kan du anvende Premium Student-rabatten til en ny eller eksisterende Spotify-konto.

Bemærk:

• Hvis din uddannelsesinstitution ikke er angivet i bekræftelsesformularen fra SheerID, er du ikke berettiget til rabatten på nuværende tidspunkt.
  • Du behøver ikke at registrere din studie-e-mailadresse på din Spotify-konto for at være berettiget til rabatten.
  • Du kan ikke betale for Premium Student via mobilfakturering eller via et andet firma (f.eks. din mobil- eller internetudbyder).
    • Hvis du allerede betaler på denne måde, skal du først opsige dit abonnement og tilmelde dig igen med en kvalificeret betalingsmetode.
  • De betalingsmetoder, der fremgår under tilmeldingsprocessen, afhænger af din placering.
  • Hvis du har problemer med berettigelse, bedes du kontakte SheerID's support-team.

Du kan få flere oplysninger på vores Premium Student-websted.

Studerer du i udlandet?

Du kan stadig få rabat, selvom du studerer i udlandet.

Du skal bare sørge for, at din kontos land eller område matcher det sted, hvor du studerer, og at du bruger en betalingsmetode, der er udstedt der.

Skift indstillinger for dit land eller område