Family-abonnement

Premium Family

Premium Family er et abonnement med rabat, som er tilgængeligt for op til 6 familiemedlemmer, der bor sammen.

Hvert medlem har sin egen Premium-konto med sin egen adgangskode og gemte musik. Medlemmerne af abonnementet kan skifte abonnement hver 12. måned.

Bemærk: Der kan ikke skiftes abonnementsadministrator, når først abonnementet er oprettet.

Opsæt Premium Family

Inviter eller fjern Family-medlemmer

Sådan tilmelder du dig eller forlader du et abonnement som medlem