Jeg er blevet opkrævet for en gratis prøveperiode

Tjek betalingsstatussen på dit kontoudtog. Hvis den er afventende eller under behandling, er det kun en midlertidig godkendelsesopkrævning, som din betalingsudbyder foretager. Beløbet tilbagebetales snart.

Hvis betalingen ikke er afventende eller under behandling, betyder det, at du ikke er kvalificeret til prøveperioden, eller at din prøveperiode er udløbet.

Du er ikke kvalificeret til gratis prøveperioder, hvis følgende gælder:

• Du allerede har haft en prøveperiode
  • Du har købt Premium før
  • Du har været medlem af Premium Family eller Premium Duo

Dit abonnement fornyes automatisk ved prøveperiodens udløb, medmindre du opsiger det.

Du kan tjekke dine kvitteringer samt oplysninger om dit abonnement og dine betalinger på din kontoside.