Opsig dit Premium-abonnement

Du kan til enhver tid opsige dit Premium-abonnement på din kontoside.

1. Log på spotify.com/account.
  2. Under Dit abonnement skal du klikke på SKIFT ABONNEMENT.
  3. Rul til Opsig Spotify, og klik på OPSIG PREMIUM.

Du har adgang til Premium indtil næste faktureringsdato, hvorefter din konto overgår til den gratis version.

Du beholder dine playlister og din gemte musik med den gratis konto. Du kan også stadig logge på og afspille med reklamer.

Vil du opsige dit Spotify Family- eller Duo-abonnement?

Hvis du er ejer af abonnementet, skal du følge vejledningen herover for at opsige det. Husk at give alle medlemmer af abonnementet besked, da de mister deres Premium-fordele fra og med næste betalingsdato.

Hvis du er medlem af abonnementet, og du følger vejledningen herover, fjernes din konto fra abonnementet, men det opsiges ikke. Kontakt ejeren af abonnementet for at opsige det eller opdatere betalingsmetoden.

Se vores vejledning, hvis du hellere vil skifte Premium-abonnement.

Kan du ikke ændre abonnement?

Dette er fordi, dit abonnement er knyttet til et partnerfirma (f.eks. din mobil- eller internetudbyder). Hvis du vil opsige abonnementet, skal du gå til din kontoside og finde det link, du skal bruge til at kontakte partnerfirmaet:

1. Log påspotify.com/account.
  2. Gå til Administrer dit abonnement, og tjek under Betaling.

Hvis du betaler via iTunes, skal du se Apples vejledning til at opsige abonnementet.

Har du Spotify Free?

Det betyder, at der ikke er noget Premium-abonnement at opsige, og der er ingen betalingsoplysninger på kontoen.

Hvis du bliver debiteret, har du sandsynligvis Premium på en anden konto. Prøv at logge af og på igen med nogle andre loginoplysninger.

Bemærk: Du kan også opsige abonnementet ved at udfylde denne formular og sende den til Spotify.