Hjælp til Facebook-login

Hvis du tilknytter Facebook, kan du logge på Spotify med din Facebook-konto.

Det giver dig også mulighed for at vise dit Facebook-navn og -billede i appen og nemt finde dine venner på Spotify.

Knyt din Spotify-konto til Facebook

Du kan tilføje Facebook som loginmetode på din kontoside.

Når du har gjort dette, kan du bruge Facebook til at logge på din Spotify-konto.

Kan du ikke logge på via Facebook?

Opret en adgangskode til Spotify, så du kan logge på med din e-mailadresse i stedet.

1. Gå til vores formular til nulstilling af adgangskode.
  2. Indtast den e-mailadresse, du bruger til Facebook
  3. Tjek din indbakke for at finde en e-mail fra os om nulstilling af din adgangskode

Så behøver du ikke at bruge Facebook-knappen til at logge på. Du kan indtaste e-mailadressen, du bruger til Facebook, og den nye adgangskode i stedet.

Opret en Spotify-adgangskode

Hvis det ikke virker, kan du få hjælp her.

Fjern tilknytning til Facebook

Du kan afbryde tilknytningen til Facebook ved at fjerne tjenesten som loginmetode.

Log på for at fjerne en loginmetode