Notifikationer

Du kan vælge at få nyheder, tilbud, koncertanbefalinger, kunstneropdateringer og meget mere fra os.

Vi sender dig også sikkerhedsopdateringer om din digitale sikkerhed.

E-mailnotifikationer og push-notifikationer

Spotify kan skrive til dig på den e-mailadresse, der er registreret på din konto, og sende push-notifikationer til din mobil.

Bemærk: Hvis du vil have push-notifikationer, skal du tillade notifikationer for Spotify-appen under telefonens indstillinger.

Du kan administrere, hvilke e-mailnotifikationer og push-notifikationer du får (eller helt fravælge dem) på din kontoside.

Log på for at ændre indstillingerne for notifikationer

Afmeld e-mails

Du kan fjerne dig selv fra mailinglister ved at klikke på Afmeld nederst i en e-mail fra Spotify.

E-mails om kontoaktivitet

Vi sender dig e-mails om kontoaktivitet for at beskytte din konto. Dette omfatter følgende:

• Nye logins
  • Nye Family- eller Duo-medlemmer

Af sikkerhedsmæssige årsager kan du ikke afmelde disse e-mails.

Hvis du ser aktivitet, du ikke kan genkende, skal du gå til hjælp ved kontoovertagelse.

Sponsorerede anbefalinger

Sponsorerede anbefalinger gør det let for dig at finde ny musik fra kunstnere, du er vildt med, direkte i Spotify-appen.

Hvis du ikke vil have disse anbefalinger, skal du trykke på Læs mere, næste gang du ser en. Derfra kan du stoppe anbefalinger af den pågældende kunstner eller helt stoppe sponsorede anbefalinger.